День цивільного захисту

Навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій – мета Дня цивільного захисту, проведеного 14 квітня у навчальному закладі. У цей день учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров’я та життя. Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; виставки плакатів, стіннівок, малюнків; практично ознайомитися з засобами індивідуального захисту .
Медичні працівники продемонстрували надання першої медичної допомоги, а учні відпрацювали навички надання домедичної допомоги. Учні 11 класів стали учасниками комбінованої естафети з елементами виконання нормативів з предмета “Захист України”.
Завершальним етапом була навчальна евакуація школи за сигналом “Увага всім!”, де учні і вчителі продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.
День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

Leave a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *